FutuNatura
Farmaceutici Dottor Ciccarelli

Sredstvo za uklanjanje bradavica

Sadržaj: 75 ml
17,99 €
Šifra proizvoda: CI13
-+

Ili naručite putem telefona: +385 1 2031 300

 • Proizvod je na zalihi
 • Najbolje upotrijebiti do: 31.10.2026.
 • Otprema danas!
Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0,43 €
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 39,99 €
Poklon pri narudžbi iznad 50 €
Načini plaćanja
paymentsNačini plaćanja
Cijena dostave
GLS ili DPD

Informacije o proizvodu

Općenito Upotreba Sastojci Upozorenja
 • Općenito

  Sredstvo za uklanjanje bradavica - za bradavice na dlanovima ili stopalima.

   

  Bradavice, odnosno virusne bradavice su izrasline na koži koje nastaju zbog brojnih različitih uzroka. Najčešće se šire na dlanovima ili stopalima – plantarne bradavice, ali se mogu pojaviti i na drugim dijelovima tijela.

  Budući da su virusnog podrijetla, vrlo se brzo prenose i razmnožavaju, odnosno šire se i drugdje po tijelu. Stoga je iznimno važno odabrati odgovarajući način njihovog uklanjanja, inače se situacija može samo pogoršati.  

   

  Krioterapija - učinkovita metoda uklanjanja bradavica.

   

  Krioterapija je jedna od najpopularnijih metoda za uklanjanje bradavica. Učinkovito uklanja bradavice jer ih zamrzava (na temperaturi od -45 °C) u korijenu, zbog čega se postupno osuše i otpadaju, odnosno nestaju.

  Sredstvo za uklanjanje bradavica uklanja manje bradavice već nakon prve primjene, a za duboko ukorijenjene ili tvrdokorne bradavice obično su potrebni dodatni tretmani (2 ili 3).

   

  Kako možemo „izbjeći“ nastanak bradavica?

  • Vodimo brigu o pravilnoj higijeni – redovito pranje ruku.
  • Nosimo obuću i ne hodamo bosi u javnim kupalištima, saunama i sportskim objektima.
  • Nosimo samo vlastite tenisice, papuče i drugu obuću.
  • Temeljito operemo ruke nakon rukovanja s osobom s bradavicama.

   

   

  Timodore® je linija proizvoda za njegu udobnost stopala koju je osmislila tvrtka Farmaceutici Dottor Ciccarelli. Uključuje kvalitetne proizvode na bazi prirodnih aktivnih sastojaka. Unutar linije pronalazimo brojne inovativne medicinske uređaje, kozmetičke proizvode i dezodoranse na bazi ekstrakta timijana.

 • Upotreba

  Upute za uporabu:

  1. Skinite zaštitni poklopac.
  2. Vrh spužve (nastavka) umetnite u otvor na vrhu, tako duboko da ostane vidljiva samo polovica nastavka.
  3. Nježno vratite poklopac bez pritiskanja, tako da su plastični plavi jezičci i dalje vidljivi.
  4. Okrenite limenku naopako i pritisnite kraj poklopca na ravnu površinu na 3-5 sekundi kako bi se nastavak natopio sadržajem.
  5. Držite limenku naopako još 10-15 sekundi.
  6. Držite proizvod i dalje licem prema dolje i ponovno skinite poklopac. Prije nego se približite bradavici, uvjerite se da iz nastavka ne curi tekućina. U slučaju kapanja pažljivo obrišite višak tekućine krpom i pazite da se ne pokapate po koži. 
  7. Vrh nastavka (spužve) koji je napunjen tekućinom i ne kaplje stavite na 40 sekundi na sredinu bradavice. Nemojte pritiskati.
  8. Bradavica će se sama oljuštiti, odnosno otpasti će nakon otprilike dva tjedna.

 • Sastojci

  Sastojci: butan, propan, izobutan, dimetileter.

  Sadržaj: limenka s ukapljenim plinom, 12 nastavaka (spužvica), pisane i slikovne upute za uporabu.

  Neto količina: 75 ml

 • Upozorenja

  Upozorenje: Posuda pod tlakom. Ako se zagrije, može puknuti. Zaštitite od sunčeve svjetlosti. Ne izlažite temperaturama iznad 50 °C. Nemojte bušiti ili paliti čak ni nakon uporabe proizvoda. Nemojte prskati u plamen ili bilo koji drugi izvor zapaljenja. Čuvajte podalje od izvora zapaljenja. Nemojte pušiti za vrijeme uporabe proizvoda. U nedostatku odgovarajuće ventilacije mogu nastati eksplozivne mješavine plinova. Nakon uporabe dobro prozračite prostor. Bacite samo potpuno prazne limenke. Ne prskati u oči. U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite vodom i fiziološkom otopinom. Nanesite samo na bradavice. Nemojte upotrebljavati u slučaju dijabetesa. Nije primjereno za djecu mlađu od 4 godine. Nemojte upotrebljavati proizvod na izraslinama koje nisu bradavice. Ako imate dodatnih pitanja ili nedoumica o izraslinama, obratite se svom liječniku. Nepravilna uporaba proizvoda može uzrokovati opekline ili oštećenje kože. U slučaju kapanja tekućeg plina na kožu koja okružuje bradavicu, odmah prekinite tretman, obrišite tekući plin čistom krpom i obratite se liječniku. Nemojte upotrebljavati dok ne namjestite nastavak. Pažljivo slijedite upute. Nemojte bacati ambalažu ili upute za uporabu dok se sprej potpuno ne potroši.

Probiotici - gumenjaci s mikrobiološkim kulturama.
Sredstvo za uklanjanje bradavica
17,99 €
-+
Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. |