Chat with us, powered by LiveChat
Doloctan forte, 40 kapsula
-13%

Doloctan forte, 40 kapsula

 • neuropatski bolovi
 • brza apsorpcija i neposredna upotreba
 • građevni blokovi živčanog sustava

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  31.03.2023 Narudžbe do 12:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas. Ikona informacije
Posebna cijena:234.00 KN
Stara cijena:269.00 KN
Ušteda:35.00 KN
Pri kupnji 2 komada cijena samo 224.00 KN / komad (-16.73%) Pri kupnji 3 komada cijena samo 214.00 KN / komad (-20.45%)
Kupovinom dobivate 5.62 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


Uzroci bolova često su nadraženi i oštećeni živci – pomoću mikro-hranjivih tvari mogu se obnoviti.

 

Nadraženi i oštećeni živci često dovode do bolova. Uzrok mogu biti mehanički pritisci na živce (moguće i zbog lošeg držanja ili manjka kretanja), degeneracija kralježnice, ozljede, problemi s metabolizam (poput šećerne bolesti), konzumiranje alkohola, virusne i druge infekcije – sva ta stanja mogu dovesti do nadraživanja živaca i na koncu bolova.

 

Ali, postoji rješenje, oštećeni živci mogu se obnoviti ako tijelo na raspolaganju ima dovoljno hranjivih tvari koje to omogućuju. Svrha DOLOCTANA® forte je da organizmu osigurava hranjive tvari koje aktiviraju njegove regeneracijske mehanizme.

 

Doloctan® forte nije lijek, već hrana za posebne medicinske potrebe (dopuna za uravnoteženu prehranu). Riječ je o posebnom sastavu za potporu prehrambenim potrebama prilikom bolova koji izviru iz kralježnice i živaca (neuropatski bolovi) odnosno pri polineuropatiji.

 

Zašto je Doloctan® forte tako poseban?

 • Sadrži mikro-hranjive tvari koje omogućuju aktiviranje regeneracije živčanih stanica.
 • Svi sastojci koje sadrži su bioaktivni i identični građevnim blokovima naših živaca. Tijelo ih dobro podnosi, nema poznatih interakcija s drugim tvarima.
 • Folat, koji sadrži u patentiranom biološki aktivnom i prirodnom obliku Quatrefolic®, doseže veću biološku iskoristivost (brzo i jednostavno ga mogu iskoristiti čak i osobe koje nemaju potreban enzim za aktivaciju u tijelu).
 • Kao izvor vitamina B12 upotrebljava se metilkobalamin, prirodni i bioaktivni oblik s brzom apsorpcijom i neposrednom uporabom.
 • Dovoljna je samo 1 kapsula na dan.
 • Bez umjetnih bojila, aroma i konzervansa.
 • Bez magnezijevog stearata.
 • Pogodan i za vegane.

 

Doloctan® forte pomaže na prirodan način – udružujući neurotropnu mikro-hranjivu tvar uridin monofosfat (UMP), aktivnu folnu kiselinu u obliku folata i vitamin B12 kao metilkobalamin. Kako bi živčani sustav funkcionirao bez problema svi živci u kralježnici kao i živčana vlakna perifernoga živčanog sustava moraju dnevno dobivati mikro-hranjive tvari kao što su B12 i folat.

I vitamin B12 i folat, naime, doprinose razgradnji homocisteina, imajući ulogu u diobi stanica. Pored toga, vitamin B12 doprinosi radu živčanog sustava. Uridin monofosfat je nukleotid koji je osnovni dio nukleinskih kiselina koje su odgovorne za tvorbu nove RNA u organizmu.Preporučena dnevna doza: 1 kapsula dnevno s dovoljno vode (približno 200 ml). Preporučuje se redovita uporaba tijekom duljeg razdoblja.

 

Hranjiva vrijednost u preporučenoj dnevnoj dozi
(1 kapsula)
na 100 g 
(% PDU* u preporučenoj
dnevnoj dozi)
energetska vrijednost 2,7 kJ / 0,6 kcal 1434 kJ / 338 kcal 
masti < 0,2 g 1,0 g
•    od kojih zasićene masne kiseline  < 0,2 g < 0,5 g
ugljikohidrati  < 0,2 g 70,1 g
•    od kojih šećeri < 0,2 g < 0,5 g
bjelančevine  < 0,2 g 12 g 
sol < 0,2 g 8,2 g

Uridin monofosfat 

50 mg

26 g

Folna kiselina Quatrefolic® (metilterahidrofolat) 

400 μg

209 mg (200 %)

Vitamin B12 (metilkobalamin)

3 μg

1,6 mg (120 %)

* preporučeni dnevni unos u skladu s Uredbom (EU) br. 1169/2011 

 

Sastojci: mikrokristalična celuloza (punilo), natrijeve soli uridin monofosfata, hidroksi-propil-metil-celuloza (ovojnica kapsule), (6S)-5-metilterahidrofolat glukozamin sol (Quatrefolic®, aktivna folna kiselina), metilkobalamin (Vitamin B12).

Sadržaj: 40 kapsula. 

Neto količina: 7,5 g. 

 

Upozorenje: Hrana za posebne medicinske potrebe (dopunska hrana za uravnoteženu prehranu). Upotrebljavati pod liječničkim nadzorom. Nije primjereno za uporabu kao jedini izvor hrane. Čuvati izvan dohvata djece! Čuvati čvrsto zatvoreno, na hladnom i suhom.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice