FLASTERI
Flasteri s učinkom hlađenja
-16%
 • s gelom za hlađenje
 • za jednokratnu upotrebu
 • nježni za kožu
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  25.10.2023.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 01 3535 825

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 1,30 kn
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
VIKEND AKCIJA - Iskoristite 35 kn popusta pri svakoj kupnji iznad 149 kn.
Količinski popust
 • O proizvodu

  Flasteri s gelom za hlađenje - pogodni za odrasle i djecu.

   

  Iznimno praktični, meki i udobni flasteri s učinkom hlađenja koji su nježni za kožu i mogu se upotrebljavati bilo kada i bilo gdje vam je to potrebno. Flaster se zalijepi na željeno mjesto, primjerice na čelo, lice, gornji dio leđa...

  Flaster, koji se jednostavno namješta i odstranjuje, počinje djelovati odmah. Također, siguran je za upotrebu uz istovremeno uzimanje lijekova.

   

  Jastučići za hlađenje osiguravaju trenutačan učinak hlađenja koji traje do 10 sati.

   

  Flaster s gelom za hlađenje sastoji se od triju slojeva koji osiguravaju optimalno djelovanje. Strukturu flastera čine sloj platna, sloj s gelom i neljepljivi sloj koji je potrebno odstraniti prije upotrebe.

   

  Flasteri s učinkom hlađenja idealan su izbor kada imate povišenu tjelesnu temperaturu.

 • Upotreba

  Upute za upotrebu: Otvorite vrećicu i izvadite flaster. Odstranite prozirni film sa stražnje strane. Flaster namjestite na zahvaćeno mjesto. Ako je koža mokra, flaster se neće primiti. Za najbolje rezultate svaki flaster upotrijebite samo jednom.

 • Sastojci

  Sastojci: hidrogel, mentol, makromolekularni materijal, list za hlađenje, voda.

  Sadržaj: 6 flastera veličine 5 x 12 cm.

  Proizvedeno u Kini.

 • Upozorenja

  Upozorenje: Upotrebljavajte u skladu s uputama. Samo za vanjsku upotrebu. Izbjegavajte izravan dodir s očima i nosnicama. Prekinite s upotrebom i posavjetujte se s liječnikom ako se pojave osip, crvenilo, svrbež ili nadražaj. Ako flaster upotrebljavaju djeca, preporučuje se da to bude uz nadzor odraslih. Ako imate tjelesnu temperaturu višu od 39°C, potražite liječničku pomoć. Čuvajte od dohvata male djece! Ovo nije lijek, stoga se posavjetujte s liječnikom ako vrućica i glavobolja ne prestaju. Povišena tjelesna temperatura ukazuje na infekciju, zato se flaster ne smije ponovno upotrebljavati. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu, na temperaturi do 30°C, zaštićeno od svjetlosti i vlage. Flaster reciklirajte nakon upotrebe.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice