Chat with us, powered by LiveChat
ZA KONZUMACIJU
MCT keto ulje
-11%
30 dnevnih doza
|
3 kapsule na dan
 • dodatak prehrani
 • kompatibilno s keto dijetom
 • od kokosova ulja
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  31.05.2023.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 01 3535 825

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 4.06 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
Količinski popust
 • O proizvodu

  MCT keto ulje – izvor energije iz masti!

   

  MCT ulje jest ulje od zasićenih triglicerida srednjeg lanca (engl. Medium chain triglycerides) te sadrži oktansku, odn. kaprilnu (C8) i dekanojsku, odn. kaprinsku (C10) kiselinu. Radi se o mastima koje tijelo jednostavno apsorbira te jednostavno probavi – bez opterećivanja probavnog sustava. Obje kiseline prirodno su prisutne u kokosovu ulju, ali u manjim količinama.

   

  Proizvedeno od kokosova ulja – sadrži C8 i C10!

   

  Značajke i struktura MCT ulja omogućuju da se probavlja neposredno u jetri, gdje se brzo pretvori u ketone, odnosno energiju. Brojevi 8 i 10 označavaju dužinu lanca, odnosno atoma ugljika – što je lanac kraći, manji je broj, što znači da je ulje lakše probavljivo. 


  Odličan odabir za sve s KETO/LCHF načinom prehrane i sportaše! 

   

  Keto ulje MCT robne marke WeightWorld proizvedeno je od kokosova ulja vrhunske kvalitete, zapakirano u meke kapsule koje su jednostavne za konzumiranje. Također su kompatibilne s keto dijetom, odnosno načinom prehrane koji temelji na niskom sadržaju ugljikohidrata.

 • Upotreba

  Preporučena dnevna doza: 3 kapsule na dan tijekom 2 obroka ili u skladu s uputama liječnika.

  Ako MCT ulje uzimate prvi put, preporučuje se da jedan tjedan uzimate samo jednu kapsulu, a u narednim tjednima zatim postupno povećavate dnevni unos na 1 – 3 kapsule.

 • Sastojci
    3 kapsule
  (preporučeni dnevni unos)
  MCT ulje (sadrži kaprinsku i kaprilnu kiselinu) 3600 mg

   

  Sastojci: MCT ulje (sadrži kaprinsku i kaprilnu kiselinu; od kokosovih oraha), V3 Premix (hidroksipropil škrob, karagenan; omotnica kapsule), glicerin, voda.

  Sadržaj: 90 mekih kapsula

 • Upozorenja

  Upozorenje: Preporučene dnevne količine, odnosno doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav način života. Čuvati od dohvata male djece! Trudnice, dojilje, osobe koje uzimaju propisane lijekove ili osobe koje imanju zdravstvene probleme neka se prije upotrebe posavjetuju s liječnikom. U slučaju štetnih učinaka prestanite s upotrebom te se posavjetujte s liječnikom. Nije primjereno za osobe mlađe od 18 godina. Proizvod ne konzumirajte ako uzimate bilo kakav lijek za reguliranje kolesterola ili imate potvrđenu visoku razinu kolesterola. Čuvajte na hladnom i suhom mjestu.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice