Chat with us, powered by LiveChat
TESTOVI
Test za trudnoću
 • brzo samotestiranje
 • preciznost 10 mIE/ml
 • 5 trakica za ispitivanje u paketu
Proizvod je NA ZALIHI
Rok upotrebe:  24.06.2024.
Otprema danas!
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Kredit trgovine
Kupovinom dobivate 0.86 KN
Pogodnosti
Besplatna dostava iznad 299 kn
 • O proizvodu

  Test za trudnoću – brzi test za otkrivanje rane trudnoće.

   

  Kiwu Wuki test za trudnoću služi za ispitivanje urina pomoću trakica, s iznimnom osjetljivošću od 10 mIE/ml. Koristi se za otkrivanje prisutnosti hormona trudnoće (HCG).

  Humani korionski gonadotropin (HCG) je glikoproteinski hormon kojeg proizvode stanice koje tvore posteljicu te je u urinu prisutan ubrzo nakon oplodnje jajašca. Njegova prisutnost u urinu se u slučaju oplodnje znatno poveća zbog čega predstavlja i znak trudnoće.

   

  Test za jednokratno samotestiranje otkriva trudnoću već prvi dan nakon očekivane menstruacije.

 • Upotreba

  Upute za upotrebu:

  1. Trakica za ispitivanje i uzorak urina moraju biti zagrijani na sobnoj temperaturi. Ambalažu trakice za ispitivanje ne otvarajte dok niste spremni za izvođenje testa.

  2. Izvadite trakicu za ispitivanje iz zaštitne ambalaže i pripazite da ne dođe u dodir s vlagom. Na trakicu za ispitivanje možete zabilježiti kontrolni broj ili ime osobe koja se testira.

  3. Trakicu za ispitivanje uronite u uzorak urina u smjeru strelice, najviše do oznake MAX za približno 20 sekundi (no ne manje od 15 sekundi). Nakon toga trakicu položite na neupijajuću čistu površinu. Ako natopljena trakica u urinu ne prelazi oznaku MAX, možete ju ostaviti i u uzorku. Za svaki uzorak upotrijebite novi test za trudnoću.

  4. Pričekajte da se na trakici pojave dvije ružičaste linije. Vrijeme pokazivanja rezultata ovisi o količini HCG hormona u urinu te može slijediti već u roku od 60 sekundi. U svakom slučaju morate na rezultat pričekati 5 minuta jer je tek tada rezultat završen. Test za trudnoću ne možete ocijeniti nakon više od 10 minuta.


  Očitavanje rezultata testa za trudnoću:

  Test za trudnoću

   

  POZITIVAN TEST Na trakici za ispitivanje pojavljuju se dvije odvojene ružičaste linije – jedna u testnom i jedna u kontrolnom području. To znači da ste trudni.

  NEGATIVAN TEST: Na trakici za ispitivanje pojavljuje se samo jedna ružičasta linija, naime u kontrolnom području. Na testnom području nema ružičaste linije. To znači da niste trudni.

  NEVAŽEĆI TEST: Test za trudnoću je nevažeći ako se u roku od 5 minuta u kontrolnom području ne pojavi ružičasta linija. U tom slučaju test nije uspio ili je krivo izveden. Ponovno provjerite upute za uporabu i ponovite postupak s novom trakicom za ispitivanje.

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice