Chat with us, powered by LiveChat
Test za trudnoću

Test za trudnoću, 5 trakica

  • brzo samotestiranje
  • preciznost 10 mIE/ml
  • 5 trakica za ispitivanje u paketu

Dostupno: Proizvod je na zalihi
Rok upotrebe najmanje do:  01.07.2021 Narudžbe do 14:00 (PON-ČET) bit će poslane još danas.
36.00 KN
Kupovinom dobivate 1.08 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Test za trudnoću – brzi test za otkrivanje rane trudnoće za jednokratno samotestiranje prisutnosti hormona HCG.

 

Kiwu Wuki test za trudnoću služi za ispitivanje urina s trakicom, s iznimnom osjetljivošću od 10 mIE/ml. Koristi se za otkrivanje prisutnosti hormona trudnoće (HCG).

Humani korionski gonadotropin (HCG) je glikoproteinski hormon kojeg proizvode stanice koje tvore posteljicu te je u urinu prisutan ubrzo nakon oplodnje jajašca. Njegova prisutnost u urinu se u slučaju oplodnje znatno poveća zbog čega predstavlja i znak trudnoće.

 

Test za jednokratno samotestiranje otkriva trudnoću već prvi dan nakon očekivane menstruacije.

 

Upute za upotrebu:

1. Trakica za ispitivanje i uzorak urina moraju biti zagrijani na sobnoj temperaturi. Ambalažu trakice za ispitivanje ne otvarajte dok niste spremni za izvođenje testa.

2. Izvadite trakicu za ispitivanje iz zaštitne ambalaže i pripazite da ne dođe u dodir s vlagom. Na trakicu za ispitivanje možete zabilježiti kontrolni broj ili ime osobe koja se testira.

3. Trakicu za ispitivanje uronite u uzorak urina u smjeru strelice, najviše do oznake MAX za približno 20 sekundi (no ne manje od 15 sekundi). Nakon toga trakicu položite na neupijajuću čistu površinu. Ako natopljena trakica u urinu ne prelazi oznaku MAX, možete ju ostaviti i u uzorku. Za svaki uzorak upotrijebite novi test za trudnoću.

4. Pričekajte da se na trakici pojave dvije ružičaste linije. Vrijeme pokazivanja rezultata ovisi o količini HCG hormona u urinu te može slijediti već u roku od 60 sekundi. U svakom slučaju morate na rezultat pričekati 5 minuta jer je tek tada rezultat završen. Test za trudnoću ne možete ocijeniti nakon više od 10 minuta.


Ocjenjivanje rezultata testa za trudnoću:

Test za trudnoću

 

POZITIVAN TEST Na trakici za ispitivanje se pojave dvije odvojene ružičaste linije – jedna u testnom i jedna u kontrolnom području. To znači da ste trudni.

NEGATIVAN TEST: Na trakici za ispitivanje se pojavi samo jedna ružičasta linija, naime u kontrolnom području. Na testnom području nema ružičaste linije. To znači da niste trudni.

NEVAŽEĆI TEST: Test za trudnoću je nevažeći ako se u roku od 5 minuta u kontrolnom području ne pojavi ružičasta linija. U tom slučaju test nije uspio ili je krivo izveden. Ponovno provjerite upute za uporabu i ponovite postupak s novom trakicom za ispitivanje.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141.

Slični proizvodi

Upravlja OpenCart
Futunatura.hr © 2019 Mapa stranice