Chat with us, powered by LiveChat
Vitamin D + C

Vitamin C 1000 + D3, 30 kapsula

  • dodatak prehrani
  • jednostavno uzimanje
  • visoke doze

Proizvod nije na zalihi
94.00 KN
Kupovinom dobivate 2.26 KN
-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141


Vitamini C i D podupiru imunološki sustav.

 

Vitamin D3 u našem tijelu obavlja mnoštvo zadaća, iako se najčešće podvlači njegova uloga u održavanju zdravih i jakih kostiju. Većina tjelesnih stanica ima receptore za vitamin D3 - riječ je o posebnim "pristaništima" za koja se taj vitamin može vezati kako bi počeo obavljati svoje zadaće.

 

Vitamin C je vitamin koji naše tijelo ne može samo sintetizirati. Naziva se još askorbinska kiselina. Riječ je o jednom od najraširenijih, najpopularnijih i najistraživanijih dodataka prehrani.

Taj važan vitamin nalazi se u mnogim namirnicama biljnog podrijetla (veće količine vitamina C sadrže šipak, crni ribiz, jagode, citrusi, zelje i krumpir). Međutim, u namirnicama je vrlo nestabilan i osjetljiv na termičku obradu, kao i na nepravilno skladištenje. Zato je važno osigurati dovoljan unos u organizam, a najjednostavniji način za to je pomoću dodataka prehrani.

 

Svaka kapsula sadrži 2000 IU (međunarodnih jedinica) Vitamina D3 i 1250% preporučenog dnevnog unosa vitamina C.
 

Oba vitamina obavljaju velik broj važnih zadaća u tijelu. Zajedničko im je to što imaju ulogu u normalnoj funkciji imunološkog sustava.

 

U slučaju da previše vremena provodite u zatvorenim prostorima.

Za sintezu vitamin D u organizmu važna je izloženost kože zrakama sunca. Zato je tijekom zime ili u slučaju pretjeranog zadržavanja u zatvorenim prostorima važno pobrinuti se za dovoljan unos tog vitamina. Namirnice bogate vitaminom D su primjerice riba, jaja, riblje ulje...

 

Prednosti kapsula s vitaminima C i D branda AllNutrition:

  • izvrsna kombinacija dva važna vitamina
  • vitamin D u obliku kolekalciferola,
  • jednostavno i precizno doziranje (za razliku od kapi) - 1 kapsula na dan
  • pakiranje dovoljno za 1 mjesec redovitog uzimanja,
  • visoka doza u jednoj kapsuli. 

 

Preporučena dnevna doza: 1 kapsula dnevno. Popijte s vodom, uz obrok.

 

  u 1 kapsuli
(preporučena dnevna doza)
% PDU* 
u preporučenoj dnevnoj dozi
Vitamin C  1000 mg 1250%
Vitamin D (kolekalciferol) 50 µg 1000%

*PDU = preporučeni dnevni unos

 

Sastojci: L-askorbinska kiselina (vitamin C), želatina (ovojnica kapsule), titanov dioksid (bojilo, ovojnica kapsule), magnezijeve soli masnih kiselina (sredstvo protiv sljepljivanja), tartrazin*, kolekalciferol (vitamin D). *tartrazin može štetno utjecati na aktivnost i pozornost djece.

Proizvedeno u EU. 

Sadržaj: 30 kapsula

Dodatak prehrani.

Upozorenje: Preporučene dnevne doze ne smiju se prekoračiti. Dodatak prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu. Čuvati od dohvata male djece! Namijenjeno odraslim osobama. Nije primjereno za osobe alergične na bilo koji sastojak. Nije primjereno za trudnice i dojilje. Prije uporabe preporučljivo je napraviti krvni test 25-(OH)D i posavjetovati se s liječnikom ili farmaceutom. Visok udio vitamina C. Nije primjereno za osobe koje su sklone ili imaju bubrežne kamence. Čuvati na hladnom i suhom.

Uzimanje dodatka prehrani nije nadomjestak za uravnoteženu i raznovrsnu prehranu te zdrav stil života.

 

-+

Ili nazovite i naručite na: 091 988 7141

Slični proizvodi
Copyright © 2012 - 2020 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice