Dijabetes? Snizite krvni šećer već danas.
Besplatna e-knjiga

Dijabetes? Snizite krvni šećer već danas.

Zaštićeno reCAPTCHA provjeromPrivatnost Uvjeti

Dijabetes ili šećerna bolest je sve veći problem. Broj dijabetičara u Hrvatskoj raste iz godine u godinu i porastao je već više od 100.000. Konkretno, povećava se broj bolesnika s dijabetesom tipa 2 koji je usko povezan s nezdravim načinom života.

 

Također su zabrinjavajuće statistike za tzv. predijabetes. Ovo je stanje u kojem je razina šećera veća od normalne, ali nije dovoljno visoka za dijagnozu šećerne bolesti. Jeste li također dio ove populacije? Vrijeme je da poduzmete akciju. Ako pravilno ne promijenite prehrambene navike i način života, kontinuirano ćete opteretiti kardiovaskularni sustav, a postoji velika vjerojatnost da ćete razviti dijabetes tipa 2 koji može uzrokovati druge ozbiljne bolesti i zdravstvene probleme.

 

Srećom, istraživanja pokazuju da mijenjanje životnih stilova može smanjiti postotak šansi da će se dijabetes razviti od pre-dijabetesa. Dijabetes se može spriječiti ili odgoditi. Odabirom odgovarajuće hrane, pravilne dijete, redovite tjelovježbe i prehrambenih dodataka, možete brzo smanjiti razinu šećera na prirodan način i spriječiti dijabetes. Napredak bolesti u velikoj mjeri ovisi o vama.

Ako imate prekomjernu tjelesnu težinu, malo se krećete, niste zdravi i imate više od 45 godina, imate veće mogućnosti za predijabetes. Opasno je jer se simptomi mogu lako predvidjeti i ljudi po nekoliko godina ne znaju da imaju problem, pa u ovom slučaju zamolite svog liječnika da obavi pregled šećera u krvi.

Pomoću ove e-knjige bit će vam lakše boriti se protiv dijabetesa jer ćemo Vam predstaviti ključne korake za promjenu prehrane, svakodnevnih odabira i aktivnosti za uspješnu prevenciju dijabetesa tipa 2.

Copyright © 2012 - 2022 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice