Chat with us, powered by LiveChat

Jedite manje šećera

Bijeli stolni šećer posljednjih je godina stekao ugled jednog od najvećih neprijatelja zdravlju. No, je li to zaista tako? Zasigurno vam je već netko rekao da je šećer štetan, no zašto i na koji način?

 

Upotreba šećera danas je u porastu jer je na policama trgovina sve više prerađene hrane s dodatkom šećera. Ljudi dnevno konzumiraju puno više šećera nego je to našem tijelu potrebno, što pak može imati negativne posljedice na naše raspoloženje i zdravlje. Porastom proizvodnje zaslađenih pića i prerađenih namirnica porastao je i broj bolesti te je tako šećer postao glavni osumnjičenik za epidemiju pretilosti, povećan rizik od dijabetesa tipa 2, bolesti srca i krvožilnog sustava itd.

 

O šteti koju povećavaju dodani šećeri u hranu postoji sve više znanstveno dokazanih činjenica koje ostavljaju gorak okus u ustima. Posljedica toga je sve više novih istraživanja i otvorenih pitanja vezanih uz šećer i njegov utjecaj na zdravlje.

 

Cilj ove e-knjige je odgovoriti na neka najčešća pitanja o šećeru te ukratko razjasniti njegovu štetnost i opasne zamke.

 

Jedite manje šećera

Ne propustite! Posebne ponude:

94.00 KN 84.00 KN
Sladilo eritritol - najbolja zamjena za šećer, sirupe i umjetna sladila!   Eritrit..
80.00 KN
Stevia tablete – odlična prirodna biljna zamjena za šećer.   Stevia tablete ..
104.00 KN
Prirodno sladilo Eritritol je najbolji nadomjestak običnog šećera – bez kalorija!  ..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice