Chat with us, powered by LiveChat

Riješite se ZATVORA jednom zauvijek!

Ako vam je prizor s naslovne stranice barem malo poznat, zacijelo ste imali probleme sa zatvorom. Riječ je o problemu koji prije svega nastaje kao posljedica modernog načina prehrane i života. Premalo vlakana i manjak tjelesne aktivnosti utječu na sporije protjecanje stolice kroz crijeva, zbog čega stolica postaje tvrđa i slična zečjem izmetu. Zbog napinjanja prilikom pražnjenja riskiramo upalu žila, što pak može dovesti do problema s hemoroidima.

 

Teško je govoriti o nekakvom univerzalnom ritmu pražnjenja koji bi vrijedio za sve jer ljudi smo međusobno različiti i imamo različiti ciklus probave. Ako se pražnjenje odvija rijetko, to i dalje ne znači nužan zatvor, no važno je da pražnjenje bude redovito i bez neugodnih osjećaja prije, tijekom ili nakon pražnjenja.

 

O zatvoru govorimo ako između pojedinačnih čišćenja prođe više od tri dana ili ako pojedinačno pražnjenje traje dulje od deset minuta. 

 

U ovoj ćemo vam E-knjizi razotkriti učinkovito, brzo i posve jednostavno rješenje za tegobe vezane uz pražnjenje stolice. S nekoliko ćete jednostavnih preporuka i savjeta vrlo brzo opet s užitkom sjesti na svoju zahodsku školjku!

 

Riješite se ZATVORA jednom zauvijek!

Ne propustite! Posebne ponude:

237.00 KN 179.00 KN
Ljuskice indijskog trputca – prirodna potpora vašoj probavi.   Psy..
248.00 KN 219.00 KN
Komplet: Zdrava probava - potpora crijevima i crijevnoj mikroflori.   Komplet: Zdrava pro..
169.00 KN
Probio i prebio kompleks u vegetarijanskim kapsulama s produljenim oslobađanjem.    ..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice