Chat with us, powered by LiveChat

Kako pobijediti NESANICU?

Jedan od najčešćih problema današnjeg vremena, time i naših stranaka, upravo je nesanica. Ako ste među onima koji teško zaspu, bude se po noći i ujutro su nenaspavani, možemo vam potvrditi da su ti problemi vrlo česti.

Svatko tko je imao probleme s nesanicom zna koliko je mučno cijelu noć gledati u plafon, prebacivati se, gledati na sat i nakon takve noći funkcionirati kroz dan. Poznato je da akutna ili kratkotrajna nesanica u nekom razdoblju zahvati čak 30-50% ukupne populacije, dok 10% ljudi trpi kroničnu nesanicu, koja traje više mjeseci. A što je točno nesanica, koji su simptomi i zašto do nje dolazi? Sve to pojasnit ćemo u ovoj e-knjizi.

 

U ovoj e-knjizi doznat ćete koja su najbolja prirodna rješenja i tehnike za poboljšanje spavanja i pobjeđivanje nesanice. Predstavit ćemo vam korake, upozorenja i savjete koji će vam pomoći da brže zaspite te će pripomoći da vaš san bude kvalitetniji. Pravilnom prehranom, vježbama disanja te dobrim odabirom dodataka prehrani i eteričnih ulja možete doprinijeti tomu da dobro spavate cijelu noć.

 

Kako pobijediti NESANICU?

Ne propustite! Posebne ponude:

114.00 KN
Spanekfit – za prirodnu potporu spavanju.   Čovjek je od pamtivijeka istraživao poz..
59.00 KN 39.00 KN
Učinkovito skratite vrijeme koje vam je potrebno da zaspite – s Melatoninom.   Dugo..
69.00 KN
Jednostavno, prirodno i učinkovito - sprej s melatoninom.   Melatonin je prirodni h..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice