Chat with us, powered by LiveChat

Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju?

Zaboravljate imena? Zaboravili ste telefon na autobusu? Zaboravili ste što morate kupiti? Ili ime filma kojeg ste pogledali krajem prošlog tjedna? Niste jedini. Svi zaboravljamo.

Čini se da starenjem naš um slabi i sjećanja više nisu tako živa kao nekada. No, je li tome zaista tako? Postoji li način kako poboljšati pamćenje? Činjenica je da neke moždane vijuge i sposobnosti pamćenja nisu nužno povezani sa starenjem.

Stil života i svakodnevne aktivnosti za poboljšanje pamćenja mogu uvelike doprinijeti zdravlju našeg mozga te ojačati našu sposobnost pamćenja starih i novih informacija. Naš mozak dnevno oblikuje nove stanice i nove neuronske veze, naravno pod uvjetom da im osiguramo ono što im je potrebno. Stoga ne smijemo očekivati da će se naše pamćenje poboljšati, odnosno ojačati samo od sebe. Na to utječu baš sve naše svakodnevne navike, bilo dobre ili loše.

U ovoj ćemo vam E-knjizi predstaviti najčešće uzroke zašto zaboravljamo i kada tegobe s pamćenjem mogu biti ozbiljne te vam otkriti nekoliko savjeta, trikova i strategija koje mogu ojačati vaše pamćenje i poboljšati koncentraciju.

Uživajte u čitanju!

Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju?

Ne propustite! Posebne ponude:

199.00 KN
Kompleks Brain Active - aktivirajte svoj mozak!   Mozak je najvažniji organ ljudskog..
129.00 KN 99.00 KN
Ginko Biloba – potpora kognitivnim funkcijama i mikrocirkulaciji.   Ginko..
229.00 KN 219.00 KN
Brahmi – tradicionalna biljka ayurvede koju nazivamo i „biljka svih biljaka“. &..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice