Chat with us, powered by LiveChat

Kako da se uspješno borimo protiv STARENJA?

Starenje. Nešto sa čime se susreće svatko od nas, no o njemu ne znamo baš puno. Svatko doduše poznaje promjene koje se javljaju starenjem – npr. slabije pamćenje, bore, siva kosa – no samo rijetki znaju i razumiju što je proces starenja, zašto do njega dolazi, kako se protiv njega boriti i kako ga možemo usporiti.

 

Jeste li često zabrinuti zbog prebrzog starenja? Zbog toga vas želimo razveseliti novošću da na starenje možete utjecati. Odabirom odgovarajućih hranjivih tvari i pravilnog životnog stila možete usporiti proces starenja i zadržati mladolik sjaj i u zrelim godinama.

 

U ovoj ćemo vam E-knjizi predstaviti što je starenje i kako ga možemo usporiti na prirodan način. Povjerit ćemo vam 10 savjeta protiv starenja te vas usmjeriti k odabiru pravih namirnica i dodataka koji će vam pomoći spriječiti posljedice starenja na više područja – od kože i mozga pa sve do srca, kostiju i zglobova. Predstavit ćemo vam i nekoliko domaćih recepata protiv starenja kože uz pomoć kojih ćete se uspješno boriti protiv bora i drugih promjena starosti.

 

Ako ste mladi u srcu, neka se to vidi i izvana. Uživajte u čitanju!

Kako da se uspješno borimo protiv STARENJA?

Ne propustite! Posebne ponude:

297.00 KN 189.00 KN
Koencim Q10 – komplet po odličnoj cijeni.   Koenzim Q10 je molekula topiva u m..
245.00 KN
Anti age kapsule za prirodnu ljepotu koja dolazi iznutra.   Dodatak prehrani Anti age SB ..
119.00 KN
Serum s hijaluronskom kiselinom za svjež i mladolik izgled.     Hijaluronska ki..
Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice