Besplatna e-knjiga

Kako da se uspješno borimo protiv STARENJA?

Kako da se uspješno borimo protiv STARENJA?
Besplatna e-knjiga

Kako da se uspješno borimo protiv STARENJA?

Unesite ime!
Adresa e-pošte nije važeća!
*Polja označena zvjezdicom su obavezna.
Preuzmite e-knjigu

Starenje. Nešto sa čime se susreće svatko od nas, no o njemu ne znamo baš puno. Svatko doduše poznaje promjene koje se javljaju starenjem – npr. slabije pamćenje, bore, siva kosa – no samo rijetki znaju i razumiju što je proces starenja, zašto do njega dolazi, kako se protiv njega boriti i kako ga možemo usporiti.

 

Jeste li često zabrinuti zbog prebrzog starenja? Zbog toga vas želimo razveseliti novošću da na starenje možete utjecati. Odabirom odgovarajućih hranjivih tvari i pravilnog životnog stila možete usporiti proces starenja i zadržati mladolik sjaj i u zrelim godinama.

 

U ovoj ćemo vam E-knjizi predstaviti što je starenje i kako ga možemo usporiti na prirodan način. Povjerit ćemo vam 10 savjeta protiv starenja te vas usmjeriti k odabiru pravih namirnica i dodataka koji će vam pomoći spriječiti posljedice starenja na više područja – od kože i mozga pa sve do srca, kostiju i zglobova. Predstavit ćemo vam i nekoliko domaćih recepata protiv starenja kože uz pomoć kojih ćete se uspješno boriti protiv bora i drugih promjena starosti.

 

Ako ste mladi u srcu, neka se to vidi i izvana. Uživajte u čitanju!

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Mapa stranice | Upotreba kolačića | Postavke kolačića