Istraživanja pokazuju da nedostatak felanina i time dopamina može povećati rizik od Alzheimerove bolesti i Parkinsonove bolesti. Upoznajte fenilalanin i pročitajte cijeli opis ...
Asparaginska kiselina igra ključnu ulogu u uklanjanju nusproizvoda koji sadrže proteinske prehrambene proizvode koji bi inače uzrokovali umor. Upoznajte asparaginsku kiselinu i pročitajte cijeli opis.
Nedostatak glutamina javlja se prvenstveno u slučaju neuravnotežene prehrane koja sadrži nedovoljne količine životinjskih bjelančevina. Upoznajte glutamin i pročitajte cijeli opis ...
Redovita potrošnja dodataka prehrani koja sadrži histidin može smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti za 60%. Upoznajte histidin i pročitajte cijeli opis ...
Sportaši često koriste lizin kao proteinski dodatak. Neke studije pokazuju da lizin pomaže ubrzanju oporavka mišića nakon tjelovježbe. Upoznajte lizin i pročitajte cijeli opis ...