Članci i enciklopedije

Br. prikazanih članaka: 1 - 6 od 19

Fenilalanin

Fenilalanin

Istraživanja pokazuju da nedostatak felanina i time dopamina može povećati rizik od Alzheimerove bolesti i Parkinsonove bolesti. Upoznajte fenilalanin i pročitajte cijeli opis ...

Asparginska kiselina

Asparginska kiselina

Asparaginska kiselina igra ključnu ulogu u uklanjanju nusproizvoda koji sadrže proteinske prehrambene proizvode koji bi inače uzrokovali umor. Upoznajte asparaginsku kiselinu i pročitajte cijeli opis.

Glutamin

Glutamin

Nedostatak glutamina javlja se prvenstveno u slučaju neuravnotežene prehrane koja sadrži nedovoljne količine životinjskih bjelančevina. Upoznajte glutamin i pročitajte cijeli opis ...

Glicin

Glicin

Glicin je osobito važan za održavanje zdravog probavnog sustava i središnjeg živčanog sustava. Upoznajte glicin i pročitajte cijeli opis ...

Histidin

Histidin

Redovita potrošnja dodataka prehrani koja sadrži histidin može smanjiti rizik od kardiovaskularnih bolesti za 60%. Upoznajte histidin i pročitajte cijeli opis ...

Lizin

Lizin

Sportaši često koriste lizin kao proteinski dodatak. Neke studije pokazuju da lizin pomaže ubrzanju oporavka mišića nakon tjelovježbe. Upoznajte lizin i pročitajte cijeli opis ...

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Mapa stranice | Upotreba kolačića | Postavke kolačića