Članci i enciklopedije

Br. prikazanih članaka: 1 - 6 od 41

42. tjedan trudnoće

42. tjedan trudnoće

Iskrene čestitke! Pridružio vam se i novi član obitelji koji će vas svakodnevno očarati. Upoznajte 42.tjedan i pročitajte cijeli opis..

41. tjedan trudnoće

41. tjedan trudnoće

Fetus sada teži oko 3,6 kilograma. Vrlo mu je ugodno u utrobi, ali on ne može ostati tamo zauvijek. Upoznajte 41.tjedan i pročitajte cijeli opis..

40. tjedan trudnoće

40. tjedan trudnoće

Teško je procijeniti koliko će dijete biti od rođenja. Kosti lubanje još nisu zarašćene, tako da će fetalni prolaz kroz rodni kanal biti lakši. Upoznajte 40.tjedan i pročitajte cijeli opis..

39. tjedan trudnoće

39. tjedan trudnoće

Plod je već u punom očekivanju da pozdravi svijet, koji će se uskoro proširiti pred njim! Dječak je sada teži od djevojaka. Upoznajte 39.tjedan i pročitajte cijeli opis..

38. tjedan trudnoće

38. tjedan trudnoće

Plod ima vrlo čvrst stav u 38. tjednu, a uskoro ćete ga moći osjetiti! Organi su sazreli i potpuno pripremljeni za život izvan maternice.Upoznajte 38.tjedan i pročitajte cijeli opis..

37. tjedan trudnoće

37. tjedan trudnoće

Datum rođenja je nevjerojatno brzo približava, ostavljajući nam samo još nekoliko tjedana. U 39. tjednu, fetus je dovoljno zreo za rođenje. Upoznajte 37.tjedan i pročitajte cijeli opis..

Copyright © 2012 - 2024 | Be Healthy d.o.o. | Mapa stranice | Upotreba kolačića | Postavke kolačića