Chat with us, powered by LiveChat
Eterično ulje bosvelije

Eterično ulje bosvelije

Dodajte kapljicu eteričnog ulja u kremu za njegu kože. Koža će biti izuzetno zahvalna. Upoznajte eterično ulje bosvelia i pročitajte cijeli opis ...

Eterično ulje bosvelije

 

Opis:
Eterično ulje bosvelije sadrži smolu sa spojevima koji djeluju smirujuće na osobe. Mi ih nazivamo bosvelične kiseline. U studijama je utvrđeno da eterično ulje bosvelije poboljšava opće dobro, ima pozitivan učinak na kožu i hrani zglobove.

 

Eterično ulje bosvelije sadrži više od 200 molekularnih spojeva, što nam omogućuje da ponudimo toliko različite namjene u aromaterapiji. Izrađene su od glatkih smola, koje djeluju kao zaštita i obrana stabla, a ta vrijedna svojstva smole također se prenose na esencijalno ulje.

 

Jedna od primarnih primjena bosvelijinog eteričnog ulja je njegova upotreba u duhovnom polju - na različitim ritualima, tijekom molitve i meditacije.

Nekoliko kapi ovog visokokvalitetnog ulja može se nanositi na dlan vaše ruke, utrljati i disati dok opuštaju tijelo i duh. Ako je eterično ulje pomiješano sa baznim uljem kao što je kokosovo ili šipkovo ulje, smjesa se može nanositi izravno na kožu, tako da se tijelo smiruje i opušta. Često bosvelijino eterično ulje koriste pojedinci koji se bave yogom.

 

Eterično ulje bosvelije je vrlo pogodno za njegu suhe i starajuće kože, ali se mora razrijediti s baznim uljem prije nego što se nanese na kožu.
 

Dobro se uklapa sa:

Eteričnim oljem bergamotke, cimeta, ciprese, ružmarina, mandarine, lavande, nerolija i brina.


Dobiva se:

S parnom destilacijom smole bosvelije (Boswellia carterii).


Miris:

Dimni, slatkasti miris..


Savjeti za upotrebu:

  • Za pročišćavanje uma, ulje se može udisati tako da ga primjenimo na dlan i protrljamo. Ova metoda može se koristiti tijekom meditacije i joge, ili jednostavno kada želimo opuštanje.
  • Eterično ulje može se nanijeti izravno na kožu pomoću baznog ulja i nekoliko kapi se može dodati u kadu ili difuzor. Bosvelija osvježava prostor i pretvara ga u pravi hram, gdje ćemo se osjećati ugodno i sigurno. Ona promiče zdravo raspoloženje i doprinosi boljoj koncentraciji. Ako želimo olakšati napetost i riješiti negativne emocije, eterična ulja lavande i peperminta se dodaju eteričnom ulju bosvelije.
  • Dodajte kapljicu eteričnog ulja u kremu za njegu kože. Koža će biti izuzetno zahvalna.
  • Ako eterično ulje bosvelije stavimo u kupku, možemo na taj način očistiti pluća.
  • Dodati ga možemo u usnu vodu i tako ojačamo zube i desni. Dovoljna je samo jedna kapljica.

 

Upozorenje:

Eterično ulje bosvelije nije toksično i u većini slučajeva ne iritira kožu, ali se i dalje koristi na površini samo u kombinaciji s baznim uljem. Nije pogodno za unutarnju uporabu.

 

Zanimljivosti:
U Indiji je eterično ulje bosvelije korišteno od davnih vremena. Koristi se za osvježavanje zraka u sobama, za pripremu kozmetike i kao odbojnik za komarce.

 

Ne propustite! Posebne ponude:

129.00 KN
Bosvelija, krema za njegu kože – odlična također za masažu zglobova.   Bosvelija, k..
215.00 KN 185.00 KN
Bosvelija – ayurvedska tajna dugog života i dobrog raspoloženja.   Bosvel..
69.00 KN
100% prirodna smola bosvelije - upotrebljiva u brojne svrhe.   Bosvelija (Boswellia ..

Slični članci

Eterično ulje bora

Eterično ulje bora

Igle od bora proizvode neprocjenjivo eterično ulje koje je posebno cijenjeno u aromaterapiji. Upozna.."

Eterično ulje peperminta

Eterično ulje peperminta

Eterično ulje peperminta spada među najprodavanije i najčešće korištene esencijalna ulja na svijetu..."

Copyright © 2012 - 2021 | Be Healthy d.o.o. |
Mapa stranice